1
Design
Tranzitia de la idee la realitate

Design profesional

Designerii nostrii vor afla cu exactitate ceea ce va doriti.

Cere oferta

2
Planificare
Etapa in care realitatea se concretizeaza

Planificare amanuntita

Dupa stabilirea designului, acesta va fi schitat pe planse.

Afla mai multe

3
Executie
Schitele se transforma in mobilier.

Executie detaliata

Atentia la detalii este unul dintre punctele forte al mobilei realizate de noi.

Afla cum

4
Montaj
Produsele de mobilier sunt asezate unde doriti.

Montaj perfect

Mobila dumneavoastra in sfarsit este la locul la care vi l-ai imaginat dumneavoastra.

Afla mai multe.

Global Interior Solutions nu este un simplu producator de mobila la comanda axat indeosebi pe segmentul business, compania noastra are o capacitate ridicata de productie si se poate adresa oricarui tip de client. De-a lungul timpului am receptionat comenzi din partea persoanelor fizice care ne apreciaza serviciile, a companiilor care au venit in baza unor recomandari ferme din partea partenerilor lor de afaceri cat si din segmentul localurilor dornice sa ofere o imagine profesionala si indrazneata locatiilor respective.

Consultanta gratuita

Oferim consultanta tuturor clientilor nostri, experienta pe care am acumulat-o in ultimii ani facilitand accesul nostru catre idei de amenajari cu totul si cu totul aparte. Putem sa va propunem amenajari interioare sau exterioare dintre cele mai avangardiste, totul in concordanta cu ideile pe care ni le oferiti ca punct de pornire.

Am ales sa va punem la dispozitie tot ceea ce inseamna consultanta profesionala pentru ca deciziile voastre sa fie dintre cele mai inspirate. Daca aveti doar cateva idei de ansamblu si o imagine a ceea ce ar trebui sa rezulte in urma mobiliarii, utilizarii si amenajarii in cele mai mici detalii a unei incaperi, a unei intregi locuinte sau a unui spatiu de amploare, lasati-ne pe noi sa concepem proiectul si voi va puteti bucura de aportul unor specialisti in adevaratul sens al cuvantului.

Productie mobilier la comanda

Productia de mobilier la comanda este principalul nostru obiect de activitate, o sarcina atat de dificila insa suficient de placuta pentru a ne capta atentia. Suntem producatori autorizati de mobila la comanda inca de acum 7 ani si ne mandrim cu titulatura de maestrii in arta mobilierului si a decoratiunilor interioare clasice sau moderne.

De ce sa alegi mobilier la comanda in detrimentul unor piese de mobilier deja concepute? Chiar daca este vizibil mai scump, mobilierul la comanda are avantajul unei realizari 100% personale, oricarei piese pe care o vom concepe fiindu-i atribuite o amprenta personala. Noi putem exprima cel mai bine ideile voastre si avem capacitatea de a crea mobila de o calitate foarte ridicata doar pe baza unor mici informatii pe care le primim in etapa premergatoare intregului proces de productie.

Transport profesional

Transportul este una dintre etapele importante ale procesului de amenajare a unui spatiu, fie ca este vorba despre un apartament relativ restrans ca si spatiu util, o casa mai mare sau un spatiu dedicat birourilor sau activitatilor comerciale. Pentru toate piesele de mobilier la comanda pe care le realizam oferim transport profesional cu ajutorul flotei noastre auto.

Chiar daca sunteti din Bucuresti, zonele limitrofe sau orice alta localitate din tara, transportul este un serviciu pe care va puteti baza si pe care vi-l furnizam de fiecare data la cele mai avansate standarde. Apreciem fiecare doleanta pe care ne-o adresati si ne dorim ca piesele noastre de mobilier sa ajunga in perfecta stare de functionare si utilizare la destinatie. Compania noastra dispune de o flota de masini moderne pe care le folosim in cazul transporturilor de marfa, mobila si alte produse.