1
Design
Tranzitia de la idee la realitate

Design profesional

Designerii nostrii vor afla cu exactitate ceea ce va doriti.

Cere oferta

2
Planificare
Etapa in care realitatea se concretizeaza

Planificare amanuntita

Dupa stabilirea designului, acesta va fi schitat pe planse.

Afla mai multe

3
Executie
Schitele se transforma in mobilier.

Executie detaliata

Atentia la detalii este unul dintre punctele forte al mobilei realizate de noi.

Afla cum

4
Montaj
Produsele de mobilier sunt asezate unde doriti.

Montaj perfect

Mobila dumneavoastra in sfarsit este la locul la care vi l-ai imaginat dumneavoastra.

Afla mai multe.

Educatia nu poate fi realizata in orice conditii, ci exista o multime de factori ce pot determina o buna dezvoltare a elevilor, iar toti acesti factori reprezinta un detaliu ce nu poate fi ignorat in timpul amenajarii unei sali de clasa.

Confortul si conditiile de care elevii beneficiaza in sala de clasa reprezinta doua ingrediente de o importanta deosebita. De aceea, ori de cate ori vine vorba despre amenajarea unei sali de clasa, aceste doua aspecte trebuie sa reprezinte o prioritate!

Dat fiind faptul ca elevii petrec in sala de clasa o buna perioada din zi, mobilierul trebuie sa le oferte confortul necesar astfel incat dupa o zi de scoala acestia sa resimta cat mai putin oboseala acumulata. Mai mult decat, un mobilier scoala de proasta calitate se poate dovedi a fi foarte periculos si pentru sanatatea elevilor, iar de aceea calitatea mobilierului pentru scoli este un subiect foarte important.

In perioada scolii, elevii se afla intr-un continuu proces de dezvoltare fizica, motiv pentru care o pozitie inconfortabila s-ar putea dovedi a fi foarte daunatoare pentru ei. Iata deci de ce este atat de important sa optezi pentru mobilier scoli de cea mai buna calitate asa cum este cel pe care noi il realizam!

Mobilier scolar pentru generatii de succes!

Confortul reprezinta principalul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand cumperi mobilier pentru o scoala. Iar asta deoarece, asa cum spuneam, copiii vor petrece zilnic ore bune folosindu-l, asa ca este esential ca acesta sa le ofere atat confort cat mai ales o pozitie corecta, care sa le faciliteze dezvoltarea. In plus, mobilierul confortabil ii va ajuta sa se plictiseasca mai greu, asa ca vor fi mai atenti la orele de curs.

UrgentMobila.ro realizeaza mobilier scoli de o calitate superioara, cu un raport calitate/pret corect. Iar de aceea ar trebui sa il alegi si tu!

Dar, la fel de important este si caracterul functional al mobilierului unei sali de clasa! Mobilierul pentru scoli trebuie sa ofere spatiile de depozitare de care fiecare elev are nevoie pentru a-si pune lucrurile. De asemenea, mobilierul pentru scoala mai poate include si vitrinele pentru expunerea anumitor lucruri, necesare mai ales in salile de laborator ale diferitelor materii studiate de catre elevi.

In final, estetica mobilierului pentru scoli este, la randul sau, foarte importanta. Decorul unei sali de clasa trebuie sa fie cat mai viu si mai placut, dar totodata sa ofere o atmosfera care sa favorizeze concentrarea si atentia. Cu cat decorul obtinut este mai putin monoton, cu atat elevii se vor plictisi mai greu, ceea ce reprezinta un obiectiv pentru fiecare profesor in parte.

Mobilier scoala care respecta toate aceste cerinte si nu numai realizam noi, echipa UrgentMobila. Oferim cel mai bun raport calitate pret pentru mobilierul dedicat scolilor, iar de aceea ar trebui sa ne contactezi. Impreuna vom stabili toate detaliile necesare realizarii mobilierului pentru sala de clasa, intocmai pentru ca rezultatul final sa respecte ultimele standarde si cerinte.